Geolocalisatie

Een eenvoudig en niet indringend geolocalisatiesysteem

Telematicasystemen zoals geolocalisatie zijn zeer eenvoudig en niet indringend. In uw voertuig wordt een doos geïnstalleerd die communiceert met het BizzTrack-platform. Het platform ontvangt alle gegevens die door een GPS/GPRS verzonden worden en zet ze om in rapporten om u aldus een real-time opvolging van uw wagenpark te bieden.

Dankzij de cloudtechnologie wordt het beheer uiterst eenvoudig en efficiënt. Deze technologie vermindert niet alleen de kosten aanzienlijk, ze zorgt er ook voor dat u de informatie in real time kunt opvolgen vanop uw PC, laptop, tablet of smartphone.

Eenvoudig

Niet indringend

Kan gebruikt worden op alle media (pc, tablet, enz.)

100% inzetbaar via het internet, in de cloud

Real-time geolocalisatie

...De voordelen van geolocalisatie voor uw bedrijf

De voordelen van een geolocalisatiesysteem voor uw bedrijf zijn legio en uiteraard verschillend voor elk bedrijf. De belangrijkste punten zijn: een vermindering van het brandstofverbruik door rendabelere verplaatsingen, de opvolging van uw medewerkers zodat u in real time kunt ingrijpen indien nodig, een beter inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs, een vermindering van de CO2-uitstoot en niet te vergeten, een stijging van de productiviteit van uw werknemers die buiten het bedrijf werken.

Uiteraard houdt ons geolocalisatie-platform rekening met de gegevens die belangrijk zijn voor uw organisatie. U hebt toegang tot verschillende gedetailleerde rapporten waarin u de zaken kunt terugvinden die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Een daling van het verbruik

Een vermindering van de CO2-uitstoot

Een verhoging van de productiviteit

Een beter beheer van het rijgedrag

Gedetailleerde rapporten

...