Wie zijn we?

Met meer dan 10 jaar ervaring in telematicasystemen, meer bepaald in geolocalisatie, enerzijds en onze ervaring in de dienstverlening naar bedrijven toe anderzijds, hebben we het Track & Trace bedrijf BizzTrack International opgericht. Ons doel is om onze klanten een uiterst precieze apparatuur en een strikte dienstverlening te bieden, dit alles ondersteund door een professioneel en behulpzaam team.

BizzTrack International is gevestigd in Luxemburg en dekt het hele Europese grondgebied. Onze medewerkers spreken u aan en beantwoorden u in het Nederlands, het Frans, het Engels en het Duits.

Onze geolocalisatie-uitrustingen zijn geïnstalleerd in talrijke voertuigen in heel Europa. Wat uw behoeften ook zijn, wij bieden u steeds de oplossing op maat.

Tegenwoordig is het gebruik van telematicasystemen wereldwijd een gangbare praktijk geworden. Ze helpen u om de verplaatsingen van uw voertuigen in real time te volgen, om uw personeel te beveiligen en uw kosten te drukken. Uiteraard biedt een dergelijk geolocalisatiesysteem ook nog andere oplossingen zoals de live controle van de koude-keten, de berekening van de rij- en rusttijden, de aanwezigheidsregistratie door middel van het checkinatwork-systeem, de registratie en de rapporten van uw wagenpark.

Een van onze consultants zal u helpen om het voorstel uit te werken dat het meeste aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Voor het gebruik van dit systeem hebt u geen server meer nodig en hoeft u geen zware investeringen meer te doen. Onze oplossingen vinden immers 100 % plaats in de cloud. U zal enkel nog een maandelijkse of driemaandelijkse huurbijdrage gevraagd worden.